Parkhoven

Parkhoven is een unieke parkeeraanbieder bij Eindhoven Airport, dit omdat Parkhoven gespecialiseerd is in valet parking  Eindhoven. Bij deze parkeeraanbieder kunt u dus niet gebruik maken van een shuttle service maar enkel van valet parking. Parkhoven gaat te werk door een drie stappen plan.

Stap 1: Reserveer online bij Parkhoven, selecteer de datum en maak een reservering. Vlak hierna zul je een bevestigingsmail ontvangen.

Stap 2: Als je vlakbij Eindhoven Airport bent, zo’n 15 minuten ongeveer dan kun je bellen naar Parkhoven zodat er een chauffeur van Parkhoven klaarstaat om je op te vangen en de auto van je over te nemen. De chauffeur neemt tevens met jou de auto even door op schade etc. zodat je er zeker van bent dat je de auto in dezelfde staat terug krijgt.

Stap 3: Zodra je terug bent bel je weer met het zelfde nummer om te melden dat je er bent, vervolgens zorgt Parkhoven dat er een chauffeur staat die je de autosleutels en de auto weer overhandigd zodat je zonder tijd verlies weer naar huis kunt kaan.

Bij deze aanbieder zijn er verschillende betaalmogelijkheden beschikbaar, zo kun je gemakkelijk en snel online afrekenen zodat dit geen tijd kost op het vliegveld.

Wil je toch liever gebruik maken van een shuttle-service? Bekijk dan de andere parkeeraanbieders.

Parkhoven
Rate this post