Park, sleep & fly

Bij Park, Sleep & Fly boekt u een hotel overnachting in de buurt van Eindhoven Airport de nacht voor uw vlucht. Uw parkeert de auto, overnacht in het hotel en wordt de andere dag door de shuttle service van het hotel naar de juiste vertrekhal gebracht. Deze optie is ideaal als u ’s ochtends vroeg moet vliegen. U vindt gemakkelijk de voordeligste park, sleep & fly aanbieder in de buurt van het vliegveld Eindhoven dankzij onze tips.

Bekijk hier alle opties voor gewone hotels bij Eindhoven Airport – Meer dan 35 accommodaties.

Bij dit arrangement maakt het niet uit hoeveel dagen u de auto parkeert, de prijs blijft het zelfde!

Aanbieders Hotel Eindhoven airport

Momenteel zijn er nog niet veel aanbieders van park, sleep & fly rondom het vliegveld van Eindhoven. De hotels rondom Eindhoven die dit arrangement wel aanbieden hebben wij boven aan op deze pagina met elkaar vergeleken. Dankzij de enorme groei van dit vliegveld wordt er verwacht dat ook de aanbieders de komende jaren zullen toenemen. Twee aanraders zijn de onderstaande hotels, klik op de afbeelding voor meer informatie hierover.

Novotel Eindhoven Airport

Novotel Eindhoven is een erg goede optie voor een comfortabele overnachting.

Tulipp In Eindhoven vliegveld

De Tulipp Inn is extreem dichtbij de luchthaven en biedt een zeer comfortabele overnachting aan.

Tip:

Om zelf vele hotels te vergelijken en te kijken naar andere mogelijkheden, klik dan hier. Je vindt hier op de website van Booking diverse mogelijkheden om te overnachten, van goedkoop tot duur.

Over park, sleep & fly Eindhoven Airport

Naast valet parking en shuttle parking is er nog een derde mogelijkheid om je auto te parkeren bij Eindhoven Airport, namelijk Park, sleep & Fly. Bij dit arrangement boekt u een hotelkamer de nacht voor uw vlucht vertrekt. U rijdt dus een dag eerder richting Eindhoven om hier de auto vast te parkeren. Bij het hotel geeft u de vertrektijd van uw vlucht op en u kunt gaan overnachten. De andere dag vertrekt u met de shuttle bus van het hotel naar de juiste vertrekhal. Uw gehele vakantie of reis blijft de auto op de parkeerplaats van het hotel staan. Als u terug bent wordt u weer door de shuttle bus van het hotel opgebracht en netjes bij uw auto afgezet.

Park, sleep and fly wordt het meest gebruikt door mensen die vroeg in de morgen een vlucht hebben. Zo hoeft u niet ’s nachts van huis weg en moe aan uw vakantie of reis te beginnen. Maar niet alleen bij een vroege vlucht is dit arrangement geldig, ook voor andere tijden kunt u hier gebruik van maken.

Waarom Park, Sleep, Fly Eindhoven zo comfortabel is

Wil je ook niet stressen en gewoon rustig op reis gaan? Of dit nou op vakantie is, een zakenreis of andere belangrijke reis via de luchthaven in Eindhoven. Dan is deze optie gewoon heel comfortabel. Je kunt vanaf het hotel eenvoudig naar het vliegveld en bent er binnen enkele minuten. Je kunt goed overnachten en bent simpelweg al in de buurt, zodat je niet ver hoeft te reizen voordat je op reis al gaat. Helemaal wanneer je van ver zou komen, is dit perfect. Daarnaast kun je ook direct de auto parkeren wat ook erg handig is.

Op deze pagina kun je de beste opties vergelijken om goedkoop gebruik te kunnen maken van park, sleep en fly in Eindhoven. Zo betaal je niet teveel en bespaar je geld, je hebt natuurlijk al een reis te gaan welke genoeg mag kosten. Wij updaten hier wekelijks de tarieven van de verschillende aanbieders zodat jij als consument nooit teveel hoeft te betalen. Wij doen het werk, zodat jij kunt profiteren. Voeg de pagina toe aan je favorieten wanneer je vaker op reis gaat via het vliegveld in Eindhoven. Op Parkereneindhovenairportnl.nl doen we ons best om continue de meest actuele tarieven voor park, sleep en fly weer te geven en natuurlijk ook de verschillende parkeertarieven van parkeeraanbieders in Eindhoven.

Park sleep fly eindhoven airport

Wat is park, sleep, fly precies?

De ‘Engelse’ naam doet het eigenlijk al zeggen wanneer je het precies vertaald. Het is namelijk parkeren, slapen en vliegen. Je parkeert je auto bij het hotel, gaat heerlijk overnachten in het hotel en de volgende dag kun je direct op reis vanaf je hotel. Je hoeft dus niet eerder op te staan om bijvoorbeeld een lang stuk te rijden naar de luchthaven. De reis begint een stuk beter op deze manier en dat is waarom vele reizigers hiervoor kiezen. Diverse hotels in Eindhoven bieden deze optie aan.

Park, sleep & fly
4.1 (81.92%) 52 votes