Veranderingen in het parkeerlandschap

Standaard

Er wordt door veel Nederlands nog onterecht negatief gedacht over het parkeren bij Eindhoven Airport. De vooroordelen van een onbewaakte auto, te hoge tarieven en een oncomfortabele shuttle bus die niet op tijd komt leven nog steeds bij veel mensen. Dit is allang niet meer het beeld in het parkeerlandschap, de slechtere bedrijven zijn er al jaren geleden uitgefilterd.

Groeiend aanbod rondom Eindhoven Airport

Dankzij de flinke groei van de luchthaven bij Eindhoven is er ook een groeiend aanbod van parkeergelegenheden gekomen. Zo kon je enkele jaren geleden kiezen uit een beperkt aantal parkeeraanbieders. Dit is inmiddels uitgegroeid tot maar liefst vier verschillende aanbieders die met elkaar concurreren. Dit gaat uiteraard de prijs voor jou als reiziger ten goede, maar de kwaliteit is hierdoor ook stukken verbeterd. Een parkeeraanbieder die nu een slechte kwaliteit levert kan gaan vrezen om zijn bestaan.

Naar verwachting komen er in de toekomst nog een aantal parkeeraanbieders bij die de concurrentie strijd aan zullen gaan waardoor jij als reiziger nog voordeliger parkeren kunt. Uiteraard worden deze parkeeraanbieders zodra ze actief zijn toegevoegd aan onze vergelijking zodat je nog steeds via ons de goedkoopste aanbieder vind.

Leave a Reply