Reismogelijkheden naar Eindhoven Airport

Standaard

Een mogelijkheid om naar dit vliegveld te komen is door je te laten wegbrengen met de auto door een kennis, familie lid of vriend. Bij Eindhoven Airport is er een zogenaamde Kiss & Ride strook die speciaal gemaakt is voor het ophalen en wegbrengen van passagiers. Ook kun je je hier laten afzetten met de koffers om vervolgens de auto ergens verder te parkeren. bij de Kiss & Ride strook is er namelijk een maximale parkeer duur van tien minuten, je moet dit dus goed timen.

Het openbaar vervoer

Een andere manier om je vliegvakantie te beginnen is door middel van het openbaar vervoer naar het vliegveld te reizen. Een voordeel hiervan is dat je niet afhankelijk bent van andere mensen en je auto niet hoeft te parkeren. Wel kost dit in veel gevallen meer geld en moet je ook nog eerder van huis. Er zijn namelijk regelmatig vertragingen die je zeker niet kunt gebruiken als je een  vlucht moet halen. Besluit je dus met het openbaar vervoer te gaan dan is het verstandig om ruim van te voren weg te gaan om problemen te voorkomen.

Met de taxi naar Eindhoven Airport

Natuurlijk bestaat er ook nog de mogelijkheid om met de taxi naar Eindhoven Airport te gaan. Bel een taxi centrale bij jou in de buurt op wat de kosten zijn om je hier naar toe te laten brengen. De kosten verschilt namelijk bij iedereen, het is afhankelijk van de afstand die afgelegd moet worden. Een voordeel aan de taxi is dat het snel is en dat je bij je huis wordt opgehaald om vervolgens op de juiste plek wordt afgezet.

Met het eigen vervoer

De meest comfortabele manier om je vakantie te beginnen is uiteraard door met eigen vervoer naar Eindhoven Airport te komen. Het enige wat je hoeft te regelen is een parkeerplek waar de auto kan staan tijdens jou vakantie of zakenreis. Bekijk gemakkelijk via onze website wat de beste manier is om goedkoop parkeren Eindhoven airport te realiseren.

Leave a Reply