Countryside Bed & Breakfast

Park, Sleep & Fly arrangementen zijn deze dagen erg in trek, ook onder reizigers die vanuit Eindhoven Airport vertrekken. De directe omgeving van deze luchthaven heeft daarom heel wat accomodaties te bieden. Een zo een, landelijk gelegen locatie is Countryside Bed & Breakfast.

Over Countryside Bed & Breakfast

Zoals de naam het reeds doet vermoeden, is Countryside een landelijk gelegen accomodatie te Veldhoven. Het appartement is gevestigd in een 200 jaar oude boerderij en biedt reizigers vanaf Eindhoven Airport een unieke plek om te overnachten, aangezien Countryside op ongeveer 15 minuten rijafstand van de luchthaven ligt.

Het appartement is gescheiden van de woonruimte van de verhuurders, waardoor gasten hun privacy behouden. De ruimte beschikt over een slaapkamer met een comfortabel tweepersoonsbed, een keuken ingericht met een magnetron, koelkast en broodrooster, een eigen bad en toilet en een flatscreen tv. Koffie – en theevoorzieningen zijn aanwezig, evenals een ontbijt, welke, indien gewenst, elke ochtend op kamer geserveerd wordt. Daarnaast is er WiFi aanwezig in de gehele accomodatie, waar je als gast gratis gebruik van kunt maken. Parkeren kan eveneens op een prive parkeerlokatie en er is een luchthavenshuttle aanwezig.

Aangezien de lokatie landelijk gelegen is, is er voldoende ruimte om bijvoorbeeld een flinke wandeling te maken of de fiets te pakken om de omgeving te verkennen. Zo vind je op ongeveer 2 kilometers afstand het Veldhoven – dorp met goede boetiekjes, café – restaurants, bakkers, enz.

Hoe werkt het: park, sleep & fly?

Alhoewel Countryside Bed & Breakfast niet specifiek bedoeld is voor reizigers, is het qua ligging een uitstekende plek om tot rust te komen, alvorens op het vliegtuig te stappen. Voor je echter kan logeren in Countryside, zul je moeten reserveren. Dit geschiedt online, waar je ten eerste aangeeft in welke periode je denkt te overnachten. Er wordt dan nagegaan of de ruimte beschikbaar is. In geval dat zo is en je na de uiteindelijke prijscalculatie akkoord gaat, wordt gevraagd enkele persoonsgegevens beschikbaar te stellen. Afhankelijk van de reservering kan men vooruitbetaling eisen, dit gescheidt veilig online middels een creditcard. Als alles goed is, ontvang je tot slot een bevestiging van de reservering via mail.

Bij aankomst te Veldhoven die je rekening te houden met de inchecktijd; deze begint vanaf 15.00 uur. Nadat je jezelf geinstalleerd hebt, kun je gezellig in de tuin of vertier zoeken in de omgeving. Uitchecken de volgende dag kan tot 12.00 uur. Hierna vertrek je met de auto of luchthavenshuttle naar de airport.

Tot slot

Bij park, sleep & fly arrangementen denken we vaak aan een drukke, in het centrum gelegen accomodatie, uiteraard op korte afstand van de luchthaven. Countryside Bed & Breakfast is net wat anders; de landelijke ligging en de rustgevende, bosrijke omgeving maken het tot de perfecte plek voor vermoeide reizigers. Na een goede nachtrust, een heerlijk biologisch ontbijt en heel wat natuurschoon, kun je weer op weg naar de airport, die binnen 15 minuten bereikt is. Heerlijk zo!

Countryside Bed & Breakfast
Rate this post