Aan het Park Eindhoven (Bed & Breakfast)

Park, Sleep & Fly arrangementen zijn deze dagen erg in trek, ook onder reizigers die vanuit Eindhoven Airport vertrekken. De directe omgeving van deze luchthaven heeft daarom heel wat accomodaties te bieden. Een zo een locatie is de Bed & Breakfast Aan het Park Eindhoven.

Over Aan het Park Eindhoven

Aan het Park Eindhoven is een Bed & Breakfast die gevestigd is aan de Nieuwpoortstraat te Eindhoven. Deze accomodatie is bekend bij een heleboel reizigers, die vanuit Eindhoven Airport vertrekken. Dit is te verklaren aan de hand van de ligging ervan; Aan het Park ligt op ongeveer 15 minuten rijden van Eindhoven Airport. Hierdoor wordt deze Bed & Breakfast vaak gebruikt als een park, sleep & fly accomodatie.

Wat kun je verwachten van een verblijf in het Aan het Park Bed & Breakfast? Alle kamers beschikken over een groot, comfortabel tweepersoonsbed, een eigen bad – en toiletruimte, flatscreen TV en gratis WiFi. Ook mag je gebruik maken van aanwezige koffie – en theevoorzieningen en een continentaal ontbijt, welke dagelijks in de keuken geserveerd wordt. Gasten hebben verder de beschikking over gratis, openbaar parkeren en een luchthavenshuttle/pendeldienst.

Voor de avontuurlijke kortverblijvers zijn er voldoende bezienswaardigheden in de buurt. Denk maar aan het nationaal zwemcentrum de Tongelreep en het indoor-sportcentrum Eindhoven. Daarnaast is de omgeving goed geschikt voor een flinke fietstocht; fietsen krijg je gratis in bruikleen bij de accomodatie.

Hoe werkt het: park, sleep & fly? 

Om te kunnen overnachten in een van de kamers, dien je vooraf te reserveren. Dit kan online, waar er eerst gecheckt wordt op beschikbaarheid. Indien er kamers beschikbaar zijn, krijg je de optie om eventuele speciale verzoeken toe te voegen, waarna een uiteindelijke prijscalculatie volgt. Afhankelijk van de gekozen kamer, kan gevraagd worden om vooruit te betalen. Dit geschiedt online middels een creditcard. Nadat alle stappen goed doorlopen zijn, wordt er een reserveringsbevestiging naar je opgestuurd via mail. Hier staan alle gegevens vermeld waaronder ook een routebeschrijving naar de accomodatie toe.

Op de dag van aankomst is het belangrijk om 2 zaken in de gaten te houden. De beheerders van het Aan het Park hebben graag dat je aangeeft wat je verwachtte aankomsttijd is. Dit kun je bij reservering doorgeven of rechtstreeks contact maken met de accomodatie. Verder is er een vaste incheckperiode, beginnende om 16.00 uur. Uitcheckken de volgende dag kan tot 10.30 uur waarna de pendeldienst je binnen 15 minuten afzet op de luchthaven.

Tot slot

Bed & Breakfast accomodaties zijn deze dagen erg populair, mede vanwege het gemak en de voordelige prijzen. Een goed voorbeeld is het Aan het Park Eindhoven; een accomodatie die vanwege haar gunstige ligging ten opzichte van Eindhoven Airport, erg in trek is bij reizigers. Als een park, sleep & fly arrangement, biedt het Aan het Park Eindhoven je een goede nachtrust in een comfortabel bed, heerlijk ontbijt en vervoersmogelijkheden naar de luchthaven. Voordeliger krijg je het niet!

Aan het Park Eindhoven (Bed & Breakfast)
Rate this post